Локация

Full view

Производствената база на "ЕНБ Пласт" се намира в с. Бошуля, община Септември, област Пазарджик

Село Бошуля отстои от София на 87 км.

Разстоянието от Бошуля до Пловдив е 45 км., а до областния град Пазарджик е 13 км.

Разстояние до автомагистрала „Тракия” – 14 км
 
 
ЕНБ Пласт ЕООД
Адрес:
с. Бошуля,
община Септември,
област Пазарджик,
ул. 39-та, №8,
тел: +359889504326
Email: arto@enbplast.com

Производствени мощности


"ЕНБ Пласт" ЕООД закупи през 2012 година 2 броя хидравлични шприц машини на фирма VICTOR Taichung, които от януари 2013 година са в експлоатация. VICTOR Taichung е световно известен лидер в производството на шприц машини. Има дългогодишна производствена дейност от 1954 година и клонове в Европа, Азия и Америка. Предлага не просто оборудване, а технологични решения по зададен проект, а също и изработка на матрици за изделията.

mo6t1.jpg


mo6t3.jpgПроектирани за универсално приложение, машините от серията VS на VICTOR Taichung са бързи и точни. Моделът VS 130 за шприцоване под налягане дава възможност да се постигне висока производителност при работа с широка гама материали при производството на различни видове пластмасови изделия.

Машините са с много висока производителност – при трисменен режим на работа изработват 76 милиона лъжички за  кафе автомати вендинг, което се равнява на 80 тона обработен материал годишно.

mo6t2.jpg


mo6t4.jpgМашините имат три вида защита при отваряне на работната врата: хидравлична, електрическа и механична, което при работа вътре в машината гарантира, че няма да се случи инцидент. 

mo6t6.jpgmo6t5.jpg


Екструдиращ възел с висока прецизност, висока износоустойчивост и устойчивост на корозии. Правилно хомогенизираната смес се инжектира прецизно, цикъл след цикъл, с висока мощност.

Ултранадеждният петточков затварящ механизъм се характеризира с идеална кинематика. Всеки компонент от затварящия матрицата възел, който е обект на механични ударни натоварвания, е разработен и проверен чрез Метода на крайните елементи от структурния анализ.

mo6t7.jpgmo6t8.jpgКъм машините е закупено допълнително оборудване за охлаждане на хидравличното масло и за охлаждане на матриците.
Машините са с 2 години гаранция, като производителят им има обезпечени сервизни центрове в няколко европейски градове.
 
 
 
ЕНБ Пласт ЕООД
Адрес:
с. Бошуля,
община Септември,
област Пазарджик,
ул. 39-та, №8,
тел: +359889504326
Email: arto@enbplast.com
Политика за употреба на бисквитки (cookies)
Политика за поверителност

Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.